Outing lagi!!!

Sabtu lepas aku pegi outing sekali lagi utk mengambil beberapa pic di sekitar KL. Tmpt pertama yg dituju adalah menara berkembar KLCC. Tah apa masalahnyer..KLCC mlm tu mmg suram jer. Tak bercahaya langsung. Padam semangat aku yg tadinyer berkobar-kobar nak amik pic kat situ huhu. (tgk sendirila pic klc nie. mmg suram jer….)

KLCC yg suram...huhu

KLCC yg suram...huhu

Beza ngan hari² sebelumnya. Tgk jer beza ngan pic KLCC kat bawah nie.

KLCC

KLCC

2nd destination; jejantas kat kwsn PWTC. Saja nak practise skill amik panning shoot. Oleh sebab aku nie mmg terrer wat panning shoot. Takde satu pun pic yg jadi hehe. Sume mcm hampeh. Tapi ada lar satu yg boley dibangga-bangga kan (walaupun blur:P, tu lar..tripod tak bawak huhu)

 

img_2263

Jejantas kat PWTC

Last sekali tmpt yg aku pegi, adalah ke Dataran Merdeka. Seperti biasa, mlm² minggu mmg sentiasa penuh ngan mat² rempit & mat² kereta. Mrk nie ada yg ok dan mcm biasa, ada yg kerek mcm bagus (menyampah aku tgk yg jenis perasan bagus nie). Aku tak berani sgt nak tunjuk kamera aku time tu. Ada lar beberapa (beberapa tau, bukan sume) mat rempit dok usha jer tgn aku (dah usha tangan, mestila tgk kamera aku. Takkan nak tgk jari² aku lak ahaks:P) jadi agak terbatas jugak lar utk aku amik pic kat kawasan tu..tapi ada jugaklar skit pic yg diambil. Cuma scenary je tak best, psl tmpt² strategik sume dah jadi port mat² rempit & mat² kereta nie sigh~~ kan bagus klau mrk tu lepak amik pic jugak. Boley tumpang sekaki

john & uncle

john & uncle

So kesimpulannya, mlm sabtu lepas mmg hampeh. Baik aku amik pic kat kawasan rumah aku jer huhuhu. Next week aku rasa mcm nak ke Kuala Selangor pulak..insyaallah

2 Responses

  1. tu lar. Mcm tema shepia lah mlm tu huhu

  2. muahahahahah… sayang lak colour agak keperangan…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: