Hari ketiga…..

Sedar tak sedar, hari nie dah hari ketiga aku kat Hospital Selayang. Tapi..arghhhh…masih agak membosankan psl aku taktau nak wat apa. Nak menolong, aku mmg tak familiar ngan system yg mrk pakai. So apa yg boley aku buat…just baca user manual ngan SOP jer.

Aku nak cite skit nie. Psl sikap pemandu M’sia yg mmg dah well-known kurang ajar baik hati bila memandu. Ada la satu kali nie, aku duk menunggang motor aku balik dari tmpt keje. Tgh sedap bawak moto, tiba² ada satu kete nie terus jer pancung depan aku. Mmg lutut aku dah kene ngan belakang kete dia (wtf!!!). Mujur aku tak jatuh. Cuak gak beb. Tapi aku tak marah..aku cuma bagi one-finger-salute jer sebagai tanda hormat aku kat pemandu tadi tu. Semoga dia selamat dunia akhirat..amin~~

Nasihat aku buat sume. Bawak la kete elok². Nak bawak laju boley, tapi jgn bahayakan org lain pulak.

chiaooo!!! 

::aDi::

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: