Jln² cari mkn

Smlm aku pegi ke Jusco Setiwangsa yang baru bukak tu. Punya le penuh org dtg shopping kat situ. Mmg sesak sgt2. Hampir 20 minit jugak aku berpusing carik parking. Last² dpt jugak, tapi itupun kat hujung btul. Mujur dekat ngan escalator utk naik ke atas..tak la letih sgt.

Smpi je kat atas, aku tgk ada ruang taman. Best jugak klau lepak bersantai kat situ. Budak² mesti suka psl ada air pancut. Sonok aku tgk budak² nie main air tu. Boley tahan luas Jusco baru nie. Lenguh kaki aku berjalan.

air pancut

air pancut

Dah beli brg & puas pusing² kat dlm Jusco, aku turun ke Sushi King. Sbnrnyer ini first time aku mkn kat Sushi King. Sekali sekala nak merasa jugak mkn makanan org jepun nie. Aku pun taktau apa yang aku order:P yg aku tau, set tu ada nasik, ikan & udang yang digoreng. Pastu ada telur stim ngan sup miso (jgn tanya aku sup miso tu apa , aku mkn jer😛 ). Kat Sushi King nie jugak aku baru nak blaja pakai chopstick. Huhu, mmg hampeh, tak reti aku pakai. Bersepah nasik aku kerjakan hahaha. Last², mintak sudu & garfu kat waitress tu:P

Sushi King

Sushi King

Sushi King

Sushi King

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: