Awan..

 

1-2 minggu nie aku tak brp nak pegi outing sgt. Ntahlar, maybe sbb skrg ptg je mesti hujan kot. Leceh skit nak amik pic bila hujan. Nak jaga lense ngan camera body beb hehe. So wat masa nie, aku cuba asah skill aku ngan amik pic awan. Aku tgh fikir, mcmana nak amik pic awan yg nampak clear kat langit biru tanpa perlu di-edit… Apa yg aku buat skrg nie, cuma tukar range exposure jer. Tapi ada parts dlm pic yg akan jadi gelap huhu. Takpe², lama² nanti pandai la aku😀

awan

awan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: