edit…diedit…mengedit…?

Photoshop? Mmg bkn bende asing lagi dah bg bebudak zaman skrg nie. Adik aku yg bongsu tu lagi terrer guna photoshop dari aku.

Aku tak pandai guna photoshop. Haha, aku tau mesti korang ckp aku tipu kan. ‘Seyes’ly, mmg aku tak pandai L-) . Klau setakat nak susun pic pastu letak nama aku tu aku reti lar. Nak guna function lain mmg aku sepatah haram taktau. Setiap pic yg ada kat aku nie, takde satu pun aku edit. Sume yg asal (errr..ada lar yg aku crop ngan rotate hehe)😛

Teringin gak nak blaja main photoshop nie. tgk kengkawan lain edit cantik jer..tapi..tgk dulu lar. Mood malas masih ada haha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: