Tanjung Dawai

Dah ada kat kedah, tak sah klau tak singgah ke Tanjung Dawai. Kat sana takde apa sgt yg special, cuma sebuah perkampungan nelayan yg biasa jer. Apa yg special pun, psl belacan sana😛

Bila dah ada kat sana, kenelah try makanan tempatan kan😉 so, aku pekena lar laksa utara, gedungcak & air nira (takley mkn bnyk sgt, nanti sakit perut hehe)

Apa²pun, view kat sana mmg menarik. Bnyk lagi rumah yg mengekalkan stail kampung lama.

tanjung dawai

tanjung dawai

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: