Lahad Datu

29hb nie aku diminta utk pegi ke Lahad Datu, Sabah utk sesi Key User Training (Medicom Application). Mcm biasa lar, aku mesti kene bg training utk module LiS. Huhu, tah aku ingat lagi ke tak psl dah dekat sebulan aku tinggal LiS nie. Nak kene refresh balik sblm bg training kat bebudak sana. Kang tak pasal² aku bg ajaran sesat ahaks😀

Kat Lahad Datu nanti, boley lar aku gi jln² kat sana. Bukan selalu dpt pegi kesana kan hehe. Mana yer tmpt menarik kat Lahad Datu nie…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: