♫Bangau o bangau♫

♫Bangau o bangau, kenapa kau kurus♫

♫Mcmana aku tak kurus, ikan tak mau timbul♫

Hahahaha, teringat lak aku kat lagu bangau o bangau. Popular gak lagu ni time aku kecik² dulu. Haa..tadi otw ke tmpt keje, aku nampak ada bangau tgh sedap jln² kat kawasan asrama staff. Aku pun apa lagi, kuarkan la kamera aku dan mula menembak (shoot) bangau tadi.

Klau kat KL, susah nak nampak burung bangau lepak jln² kat kawasan rumah mcm kat Lahad Datu. Inilah kelebihan yg masih ada di Lahad Datu: alam semulajadi😉

bangau

bangau

bangau

bangau

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: