Rombengan = Bundle

Waktu aku on the way ke ATM (biasalar, duit dlm dompet perlu di-refill), aku ternampak dereten gerai² yg menjual baju lambak/second-hand. Klau kat semenanjung, kita lebih kenal gerai² nie dgn nama bundle. Tapi klau kat sabah, org tempatan sini panggil Rombengan😀

Yg menariknyer, kat situ takde satu pun gerai yg jual mknan ke apa ker selain dari baju bundle. Tak sempat lak aku nak pegi tgk dgn lebih dkt..maybe next time. Ciao🙂

rombengan

rombengan

rombengan

rombengan

rombengan

rombengan

rombengan

rombengan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: