hujan…

daun basah

daun basah

Skrg nie asal ptg jer mesti hujan. Klau kat KL nie, bila hujan, mesti jln akan jem. Jem yg teramat sgt. Smpi sakit kepala nak lepas jem.

Last week aku kene pegi ke HQ di KLCC utk training. So pas training tu aku nak balik. Tapi hari tu aku gi naik kete..kene lak baru lepas hujan. Aku mmg tak perasan hujan sbb satu hari dlm bilik training.

Dari KLCC ke rumah aku sepatutnyer 30minit jer. Tapi sbb jem teruk, perjalanan jadi 2jam huhu. Azab beb.

Pasni klau aku kene ke HQ, aku nak naik Putra LRT jer. Tak jem. Tapi sesak ngan org lak😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: