I’m back!!!

Huhuhu, lama giler aku tak mem-blog. Alasan yg paling logik+popular+sedap didengar yg boley aku bg adalah aku BZ😛

Apa aku nak cite ek….

oklah..first sekali psl percubaan close-up pertama aku.Aku ada terbaca kat satu forum nie psl DIY close-up lense. Mmg aku tertarik sgt² psl klau nak beli close-up lense utk Canon, mmg mahal harga. Paling koman pun kene ada dlm Rm300 – Rm400

lepas baca forum tu, aku teringin gak nak wat satu DIY close-up lense. Apa lagi, Google lar😀 . Setelah dpt sume info yg aku nak, aku pun pegi lar carik bahan² utk membuat close-up lense tu.

Setengah hari jugak aku amik masa nak wat. Hasilnyer pic boley tahan lar, but still need a few more improvement.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: