Racist alert!!!

Tgh aku seronok² surf internet. Tetiba aku terjumpa lak satu gambo yg agak menarik minat aku utk melihatnya.

Aku mmg tersentap ngan statement kat gambo tu. Mmg berbaur perkauman. Silap², boley jadi mcm peristiwa 13 may. Minta dijauhkanlar…..

Gambar dari sebuah blog yg berbaur perkauman

Racist

Statement dlm gambo tu:

I slept another day away again ,
gotta prepare and head out later .

Melayu’s are fucking smelly . If you’re one , fuck you .
Yay i’m racism can’t help it , it just runs in the blood .
So ? Sue me ? LOL
!

Yay i’m racism….” – Racist ngan racism pun taktau nak beza😛

it just runs in the blood” – Klau dah racist tu, jgn la nak babitkan family sekali. I don’t think her family would agree with that statement.

Dari info yg aku dpt, dia dah delete blog dia keseluruhannyer. Link ke blog lama dia http://tinylovees.blogspot.com/ tapi aku yakin blog dia dah tak aktif.

Bg aku, mmg kurang bijak lar sbb dia pegi letak gambo keluarga dia dlm blog tu. Org² lama selalu berkata, buat baik, dibalas baik. Buat jahat, kene saman la nanti tu hahahahaha

Apa²pun, racism is NOT a good way of life…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: