Photos from Putrajaya 2nd Hot Air Ballon Fiesta 2010:D

Seperti dirancang, aku pegi ke Hot Air Ballon fiesta yg berlangsung di presint 2 Putrajaya. Aku bertolak pada pkl 9.30 pagi dari rumah dan tiba lebih kurang pada pkl 10.30 pagi.

Mencari tempat parking mmg seksa. Kereta yg masuk ke tmpt parking lebih ramai dari kereta yg nak kuar. Hampir setengah jam jugak aku mencari parking. Mujur aku ternampak sebuah kereta Proton Saga tgh reverse dari tapak parking dia. Aku pun tunggu dia & park kete selepas dia kuar.

Cuaca mmg panas di sana. Mandi peluh aku sepanjang aku kat sana. Tuala kecil yg aku bawak tu pun basah kuyup. Rasa nak perah jer. Tapi takut org lain geli lak tgk aku perah hahaha.

Aku stay kat sana smpi pkl 12tghari. Tak tahan cuaca panas yg teramat sgt. Sempat jugak lar aku amik gambo² bg fiesta thn nie. Insyaallah, thn depan aku pegi lagi🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: