Bike accident :(

6th May 2010….

Mmg tarikh yg tak best buat aku. Boley pulak aku accident time nak pegi keje😦

Aku bgn lmbt pagi tu utk pegi keje. So aku msg senior aku utk beritahu yg aku lmbt skit masuk hari tu. Bila dah lmbt nie, apalagi, mestila pecut hehehehe.

Smpi di simpang nak masuk ke Besraya, depan aku nie ada sebijik moto. Laju gak mamat tu bawak. Aku lak di blkg mamat tu. Takde la dekat sgt pun. Tiba², boley lak mamat tu benti mengejut. Aku pun brek emergency. Kira moto aku dah ‘membuang’ ke kiri, tapi kaki kanan aku langgar gak moto mamat tadi tu.

Mmg perit😦 nak tambah perit lagi, mamat yg aku langgar tu, boley jer tgk aku & pecut laju.  Bukan nak mintak maaf ke apa. Mujur kaki aku sakit. Klau tak, mmg aku dah campak mamat tu ngan moto dia sekali ke tgh highway~~ (marah punyer pasal😛)

Aku pun gagahkan diri aku bawak moto smpi ke opis. Smpi jer opis, senior aku hantar aku ke klinik. Hasilnyer…MC selama 2 hari + cuti sabtu & ahad😀

Cuma yg tak bestnyer, kaki sakit mana boley jln sgt waaaaaa😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: