DaddyTo-Be :D

Yup, tak lama lagi aku akan jadi seorang AYAH aka ABAH aka BAPAK aka DADDY aka PAPA😀

Tak sabar lak rasanyer nak tunggu saat tu tiba😀 mmg tak lama lagi dah.

Aku bersyukur sgt² pada Allah S.W.T sbb murahkan rezeki aku utk menimang cahaya mata sebegini cepat..amin~~

Aku ingat lagi saat bila wife aku tunjukkan result pregnancy test kit yg aku belikan utk dia. Bila aku nampak jer 2 line kat test kit tu, aku dpt rasakan satu perasaan susah aku nak gambarkan. Perasaan gembira yg teramat sgt klau nak diringkas kan. Tapi aku kawal emosi aku..aku cuma takmo jump to conclusion terlalu cepat. Walhal, hati aku dah yakin mengatakan yg wife aku mmg pregnant🙂

1 minggu lepas tu, aku ngan wife aku pegi ke klinik di kawasan Taman Melawati. Saja nak dgr apa lak kata doktor hehe….dan ternyata mmg 110% wife aku pregnant😀 pregnant kan anak aku yg pertama😀

Hari demi hari..bulan demi bulan berlalu. Perut wife aku pun makin boyot ahaks :p comel lak tgk wife aku gan perut dia tu hehehe. Skrg nie dah mcm menjadi rutin harian buat aku, bercakap ngan baby yg masih dalam perut. Pasang headphone & mainkan ayat suci al-quran kat perut wife aku supaya baby aku dpt dgr:D

Yang paling best adalah bila aku letak tgn kat perut wife aku da rasa baby tu tendang², hahahahahaha..mmg seronok:D

…….ya Allah, terima kasih🙂

Baby, abah tak sabar nak timang baby & azan di telinga baby🙂

yang..I love u😀

6 Responses

  1. yes, jangan lupa letak ok? hehe, imee ko baca kan? rindu sangat kat ko, too bad susah nak jumpa, tapi rindu jugak tak kira!

    • Huda, imee nie..tue la aku pun rindu kt ko gak…huhu aku tak g la reunion tue..kalo tak leh jmp kan..nnt ble2 free kiter jmp yea..cmne preparation..hopefully sume ok..

  2. Time kasih abg…sayang cintakan abg…sori yea pasal mlm td..muahh2 dr syg ngan baby

  3. Oooooohhh nak tengok gambar Irmey jugak!

    Cepat letak gambar, wahai abah-to-be.😀

  4. Insyaallah nanti aDi snap 2-3 keping gambo imee ngan perut boyot dia tu hehe.
    Thanx for the wishes.🙂

    aDi doakan semoga Huda & bakal hubby murah rezeki & dikurniakan anak cepat jugak😀

  5. adi letak la gamba imee kat sini, aku takde fb, hehe, please? gamba perut imee boyot!

    hope aku kawin pun nanti rezeki cepat, hehe =)

    all the best preparing, pasni motherhood+fatherhood=happy family..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: