Sepetang bersama wife aku di Titiwangsa

Ptg tadi aku singgah ke Taman Tasik Titiwangsa. Saja jalan² ngan wife aku😀. Lama rasanyer aku tak jalan² kat sana ngan wife aku sejak dia pregnant.

Sambil jalan² tu, aku amik gambo candid bebudak kecik kat sana sekeping dua😀 comel lak tgk bebudak kecik main lari², main bola, main beskal🙂 kelakar jugak tgk gelagat mak bapak terkejar-kejar anak mrk yg lari sana-sini hehe. Tah mcmana lar aku ngan wife aku nanti ahaks😀

Aku lepak kat sana smpi lebih kurang pukul 7.30ptg. Lepas maghrib, aku gerak balik…


This slideshow requires JavaScript.

2 Responses

  1. Hi huda..hehe tue la smlm adi suh pakai cantik2 nk amik gambo hehe..ble aku tgk gambo aku tue huhu aku raser cm aku nie gemok sgt huhu tp lain raser nyer tau ble ade benda gerak2 dlm perut nie..teringin nk tau cmne rupa die nnt hehe..
    huda, aku tak terpikir lak nk bt blog..leh gak citer2 pasal pengalaman aku nie yea..mane tau leh jd guide utk ko nnt ker hehe..
    aku pun rindu ko gak huda..weh nnt kiter jmp la kt kenduri ina yea..leh tgk aku ngan perut aku scr live hehe..
    pepehal ko inform thru adi nyer blog yea..nnt aku maser aku da bt blog sendiri aku bgtau ko yea…
    Miss u so much…

  2. cepat ko bayar hutang! hehe.. perut imee besar dan sangat comel! ni ke geng taekwondo aku, sumpah peliknya rasa bila tgk kita sume dah besar, dah kawin (aku belum lg, haha) then expecting a newborn, huk huk.. tak mo tua lagi..

    imee, take care tau, tho kita tak meet pun, tapi ada blog ni aku ingat kat ko selalu, hehe.. pasni suh adi blog banyak2 pasal ko, haha, tension je adi dengar..🙂

    ni ada request, imee tulis2 pasal experience ko pregnant, mesti ada mcm2, meh cite.. haa xpun buat blog satu, ok dah jangan layan aku!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: