Tensen ngan keje

Penah tak korang rasa tensen sgt² ngan keje korang skrg nie???? Ya, tensen. Itular yg aku rasa skrg nie. Klau nak ikutkan, aku baru 3 bulan keje kat sini. Tapi tahap ke-tensen-nan yer dah mcm keje kat situ setahun lak.

Keje aku kira agak senang. Tapi yg buat tensen adalah user yg suka berlagak pandai walaupun hakikatnyer mrk tu takdelar pandai sgt. Dah terang² buat salah, takmo ngaku. Bila aku explain napa jadi error, crash dan paling teruk data lost, dikatanyer aku tipu. Aku taktau apa yg aku ckp. Hahahaha, aku dah buat keje nie hampir 6 thn. How in hell i don’t know what i’m talking about.

Dah mcm² aku kene sound ngan user. Stupid dah kene. F*** dah kene. Tah apa lagi lar nak kene sound lepas nie. Apa respons aku bila kene sound mcm tu? Apa lagi, senyum jer la walaupun dlm hati rasa nak cekik² jer user tu.

Arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jerit kat sini jer la yg boley pun huhu

Sabo jer la. Nak wat mcmana. Dah ini rezeki aku buat masa nie. Mcm nie lar keje ngan org. Insyaallah nanti ada lar rezeki lain di tmpt yg lebih bagus🙂 amin~~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: