argentina vs korea :D

Buat kali pertamanyer aku wat post sambil tgk match bola antara argentina vs korea.

Aku seperti biasa; menyokong Argentina. Wife aku lak sokong Korea.

Kelakar tgk muka wife aku bila Korea buat own goal😀 ahaks. Muka tensen jer dia bila aku jerit ‘goallllll’ kuat² hehehe.

Pada minit ke 32, argentina mendapat goal yg kedua yeahhhhh.

Jap nanti aku update lagi

—————————————————————-

Arghhhhh……minit ke 45 boley lak korea goal😦 tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. Bini aku lak jerit ‘goalllllll’ kuat²😛

Half time rest skrg nie. Nak mandi jap. Sempat balik rumah nie hehehe

—————————————————————-

Separuh masa kedua bermula skrg. Go Argentina go!!

—————————————————————-

Yeahhhh!!!! Tak sangka Argentina boley dpt lagi dua goal😀 aku budget Argentina menang 3-1 jer. Result akhir, Argentina (4) – Korea (1). Berita best, Argentina ada peluang cerah mara ke Semi-Final. Berita tak best, klau Argentina menang world cup 2010 nie, dia nak lari bogel sekeliling padang. Uweekkkkkkkkkk

Muka wife aku mmg masammmmmm sgt² hehe. Aku lak suka usik dia hahahahhahahah. Mau tido luar aku mlm nie😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: