Selamat Bertunang :)

Aku nak ucapkan Selamat Bertunang buat sahabat aku: Ahmad Fadzli Bin Nasir, salah sorang dari sahabat karib aku semasa di kolej. Hahaha, setahun bukan lama sgt. Pejam celik pejam celik, dah setahun.

Aku ingat lagi masa dlm tempoh bertunang dulu. Mmg bnyk dugaan yg aku terima. Dari dugaan yg kecil smpi lah dugaan yg sebesar-besar alam dah aku terima. Apa dugaan nyer tu, tak perlu lar aku cite kat sini. Cukuplah sekadar aku jer tau😉

Apa²pun, semoga tabah menempuh dugaan bertunang. Nanti nak kawin pun akan ada dugaan lagi. Bnyk²kan bersabo lar yer

List kawan² kolej: (nama yg di strikethrough = dah kawin @ bertunang)

  1. Zai
  2. Joe
  3. Fadzli
  4. Nieda
  5. Zanna
  6. John
  7. Norli
  8. Zamri
  9. Blur
  10. Moke
  11. Uncle

This slideshow requires JavaScript.

2 Responses

  1. Yup, ly dah tunang🙂 kelakar tgk muka gelabah dia time tunggu perbincangan antara family laki & pompuan selesai.

    A’ah kan, mmg cepat sgt masa berlalu. Sume kawan² di kolej dulu masing² dah ada kerjaya, haluan & family sendiri. Zanna dah berkawin & dah 1 bulan pregnant. Nieda dah bertunang & insyaallah thn depan kawin. Zamri pun insyallah bulan 9 tahun nie bernikah.

  2. Lee dah tunang! Oooh muka masih sama, masih cam.

    Kirim salam kat dia bila jumpa ye.

    How time flies. Saya dah kahwin & ada baby. Awak dah kahwin & nak dapat baby. Lee dah tunang.🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: