Blog lama aku :P

Sblm nie aku ada buat blog kat blogspot. Tapi aku tak sambung blogging kat situ psl aku tak ‘serasi‘ ngan blogspot nyer feature hehe.

Tadi saje jer la aku try bukak blog lama aku. Tak sangka masih up & running🙂

Hmm..best jugak klau post semula post lama aku kat sini. Tapi nak kene ‘tapis‘ gak post² yg lama. Ada bende takley letak dlm nie hehehehe

—————————————————————————————————–

≡11 Disember 2005≡
Hari nie aku tak contact lansung dengan bebudak nie. Yelah, aku keje. Yang lain mesti ada hal masing-masing…ada yang lepak2 kat mamak, ada yang tgh dating n mesti ada yang tgh main online game. Malam nie aku nak lepak kat mamak la. Agak2, sapa yang ada kat mamak malam nie yek

—————————————————————————————————–

≡20 Jan 2006≡

Arghhhh….!!!! Next week dah minggu exam. Cuak beb….hai…tah macam mana la perfomance aku pas exam nie. Kira-kira sume sekali pointer aku dari sem1 – sem3 adala dalam CGPA 3.60…
Sem nie aku kene dapat sekurang-kurangnye GPA 3.50 untuk kekalkan aku punye pointer, makin tebal la cermin mata aku:P
Hmmm…aku mesti berusaha untuk mendapat GPA 3.50 bagi mencapai cita-cita aku nak jadi programmer:D , mesti akan menjadi milik aku!!!! Muahahahahahahaha

—————————————————————————————————–

≡7 Dec 2007≡

Korang sume suka berjalan tak? Aku mmg suka sgt jln2 nie. Tapi blm ada kesempatan nak pegi kuar negara lagi huhu. Takpe2, insyaallah ada rezeki mmg aku nak pegi:D

Baru2 nie aku ada pegi ke penang dan langkawi, bercuti selama 7hari 6mlm😀 hehehe, lama giler lak aku rasa. Saja jln2 kat sana. Best jugakla, dapat release tension sambil tgk tmpt org. Maknanye, nie kali kedua aku ke Penang n kali pertama ke Langkawi:P

Hotel yg aku duduk sepanjang bercuti tu adalah:-

Penang: Sheraton Penang Hotel & Hydro Majestic Hotel

Langkawi: Holiday Villa Langkawi Hotel & Sheraton Langkawi Hotel

Kat sini ada la skit2 pic yg aku amik time kat sana. Tgkla ye;) tapi sume pic kat hotel. Pic kat luar takde hik hik

::aDi::

This slideshow requires JavaScript.


—————————————————————————————————–

≡14 Disember 2007≡

Majoriti mesti penah pegi KLCC kan. Aku boley dikatakan tiap2 minggu pegi sana. Bkn sebab keje ke dating ke (eh, aku ada awek ke??? hahahaha)atau apa2, aku pegi sana ada 2 sbb:

1- nak tgk wayang:D

2- nak amik pic KLCC dari angle yg berlainan. Dun know why..aku suka btul rekaan KLCC tu:P

Bwh nie ada beberapa shot KLCC. Hmm..aku akan update post nie bila ada pic baru amik:D

**gambo kongsi ngan post bertarikh ≡7 Dec 2007≡

—————————————————————————————————–

≡17 March 2008≡

Pagi tu mcm pagi² yg biasa bg aku. Aku dah siap²..keluarkan moto aku utk pegi keje. Tapi pagi tu mmg terkejut beruk bila aku tgk kete aku penuh dgn semut. Taktau la dari mana dtgnyer semut tu sume.

Nak basuh mmg tak sempat psl aku nak pegi keje….so aku biarkan dulu kete aku tu dihurung semut sob sob.

Aku budget semut² tu mesti hilang kene panas matahari. Ptg pas balik keje, aku tgk semut bukan makin skit. Makin bnyk ada la:( so, tanpa berlengah dan tak sempat nak tukar baju kemeja, aku terus amik baldi n syampoo kete. Aku rasa akulah pencuci kete paling smart kat kwsn tu hehe

Habis sume aksesori, karpet n celah² kete aku basuh. Mmg penuh ngan semut. Siap ada telur dia lagi. Nampaknyer semut² nie nak jadikan kete aku jadi penempatan tetap dia kot huhuhu. dekat 2 jam aku amik masa nak clearkan sume semut² tu. Harap pasni jgn la diserang semut. Tak larat aku nak basuh dah

Aku pelik gak, napa semut² tu pegi serang kete aku. Bukannya ada gula² ke makanan ker dlm kete tu. Mcm tak logik jer. Takpun btul apa jiran aku ckp “Tuan kete dia yg manis” ahaks:D

::aDi::

—————————————————————————————————–

2 Responses

  1. yeke? btul lar kot. Ada yg tak suka wordpress nie sbb terlalu bnyk function walaupun function tu bukan nak pakai pun.

    Tapi dulu blogspot mmg tak best. Tah hapa² dia nyer layout & function. Tapi tu thn 2004-2005 dulu lar. Skrg taktau mcmana.

    Haha, mmg takde cara lain, klau nak men-dot-com kan blog, kene pakai wordpress nyer engine gak😛

  2. aku lg tak serasi ngan wordpress, peninglah, blogspot rasanya lg senang, btw lain org lain perception kan, haha, aku nak up kan .com pun pk banyak kali sebab kene pakai wordpress, hehe..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: