Baju pregnant :)

Rabu lepas aku ajak wife aku ke Jusco Wangsa Maju. Tapi waktu aku ajak tu, aku tak cite nak beli apa. Aku cuma ckp nak beli brg hehe. Sbnrnyer aku nak belikan baju pregnant utk dia. Aku dah janji dari bulan lepas lagi dah nak belikan satu baju utk dia pakai. Cuma masa tak mengizinkan.

Smpi jer kat Jusco, aku bawak dia ke bhgn baju ibu² mengandung. Terkejut dia ahaks😛 tapi aku rasa dia dah boley agak pun. Lama jugak memilih baju. Sbb bnyk baju yg aku berkenan takde lak size yg sesuai. Pilih punyer pilih, aku ternampak satu lagi baju yg aku berkenan. Haaa..baju nie baru ok.

Smpi gak hajat aku nak belikan satu baju pregnant utk dia🙂

Bulan depan dah nak kene fikir utk cari baju baby lak. Ada lagi barangan baby yg aku blm beli. Oh yer, last week dah buat scan. Doctor ckp baby gurl🙂 boley lar beli baju baby yg ala² comel gitu hehehe

**Gambo nie aku cilok dari blog wife aku: http://imeeadi84.blogspot.com/

One Response

  1. tenkiu abg..cayang abg..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: