me with my wife :)

Not much to say here. Saja nak post gambo aku ngan wife aku🙂 baby dlm perut jer tak kuar lagi hehe. Nanti dah kuar, mesti blog aku nie penuh ngan gambo baby jer.

Setakat nie aku & wife cuma ada dua saja pilihan nama utk baby. Malas nak fikir bnyk², nanti pening lak nak pilih mana satu. Tapi sbg persediaan, aku prepare gak nama lelaki. Mana lar tau kan, ada jugak kes di mana bila scan, nampak baby gurl. Tapi bila bersalin, yg kuar baby boy.

Alhamdulillah, aku dpt tau yg abah aku semakin pulih. Sel kanser dalam darah dia dah hilang. Cuma masih ada sedikit pada paru² & pankreas dia. Insyaallah, nanti sel kanser akan hilang 100%🙂 Aku mmg bersyukur sgt² bila dpt tau psl perkara nie. amin~~

3 Responses

  1. Imee: hehe, sayang dah bulat, bak kata kawan sayang😛 abg pun makin berisi kan yang.

    Hannah: Thanx🙂 mmg tak sabar dah nak tunggu si kecil tu kuar. Tgh carik idea nak wat baby photoshoot skrg nie hehe

  2. Such a sweet couple. Moga kebahagiaan di antara korang makin berseri-seri dengan kehadiran the little one nanti!😉

  3. hehe…gemuk nyer syg..smpi kawan lamer pun tak kenal syg hehe…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: