Selamat Pengantin Baru Huda :D

Baru jer tadi aku ke kenduri kawin kawan wife & aku semasa sekolah menengah dulu: Huda. Kenduri dibuat di dewan JKR di kawasan KL. Tapi tak dpt nak pegi awal. Plan nak amik gambo pengantin berarak dari luar sehingga masuk ke dewan. Nak wat mcmana…sedara-mara dtg ke rumah…Kene layan sedara-mara dulu sblm keluar.

.

Aku smpi agak lewat, dlm pkl 1.30tghari. Pengantin pun dah bersanding. Tak sempat nak amik gambo time berarak😦

.

Tak bnyk gambar yg aku amik. Adalar beberapa keping. Lepas amik gambo baru perasan ISO 3200 (erkk!!) rosak gambo waaaaaaaaaa😦

.

Ucapan aku buat huda & hubby:

Selamat pengantin baru🙂 Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat🙂

.

This slideshow requires JavaScript.


p/s: sorry sbb noise tinggi dlm gambo. Lupa nak set ISO to appropriate level😛

4 Responses

  1. Ooohh samalah. Ingat nak jumpa Imee masa tu. Nak peluk ucap congrats sebab dah pregnant *walaupun sudah lambat kot. Hehe!*.

    Tapi tak sempat. Mett ada class. So kitorang datang, makan terus balik. Takpe, nanti Imee bersalin saya datang visit k. InsyaAllah.😉

  2. A’ah, makanan sedap + lagu² yg diputarkan mmg best²🙂 Pelamin pun cantik jer tgk. Ramai yg puji design pelamin.

    Cuma rasa rugi bila tak dpt nak dtg awal. Mmg dah plan lama nak amik gambo pengantin berarak kuar dari kete antik tu😦

    aDi nampak Na time kenduri tu. Ingat nak tegur lepas iMee habis mkn. Tapi bila iMee habis mkn, tgk² Na dah balik. iMee nak sgt tgk anak Na

  3. Congrats to Nurulhuda & Adlie!

    Rasanya wedding mereka adalah sangat perfect. Makanan sangat sedap. Pelamin sangat lawa. Lagu-lagu yang diputarkan sangat best!

    Kan?😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: