My son fruit (Anak buah ku)

Tajuk sepatutnye anak sedaraku. Tapi aku rasa letak tajuk anak buah lagi sedap psl aku ngan sepupu aku mmg rapat dari kecik.

Aku nak ucapkan TAHNIAH kepada sepupu aku: Rosaimi bin Abd Rahman atau lebih dikenali sebagai cumie kerana telah menjadi seorang bapa.

Isteri sepupu aku selamat melahirkan seorang baby lelaki yg comel semalam.

Hahaha, masa kawin dulu, beza jarak masa aku bernikah &  dia bernikah adalah 2 minggu. Skrg dpt anak pun beza dua minggu jugak.

Utk lihat lebih bnyk lagi gambar kawin dia, click di >>sini<<

2 Responses

  1. Hehe, tak plan pun nak selang² masa kawin nie. Kebetulan sume tu.

    aDi dah smpikan salam Na pada cumie. Dia kirim salam balik..

  2. Ohh Rosaimi pun dah ada baby! Tolong sampaikan congrats pada dia ya.😀

    Korang ni pakat ke, kahwin selang seminggu, dapat baby pun selang seminggu. Hihi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: