Nur Rosyadah = 1 month :D

5 october 2010 umur Rosyadah genap 1 bulan😀 rasa mcm cepat sgt masa berlalu. Rasa mcm baru minggu lepas imee bersalin..

Semalam aku & imee bawak Rosyadah utk jalani pemeriksaan bulanan dia yang pertama. Kami bawak Rosyadah ke klinik kesihatan Gombak.

Mujur kami dtg awal, jadi tak lama sgt menunggu giliran. Kami smpi di klinik kesihatan pada pkl 8pg & habis semua pemeriksaan pada pkl 9.30.

Rosyadah tak buat perangai sepanjang pemeriksaan. Dia menangis sekejap jer bila diberi suntikan.

Hehehe, tergelak aku bila teringat waktu Rosyadah nak ditimbang berat bdn. Nurse bertugas mintak baju & pampers Rosyadah ditanggalkan sblm ditimbang. So aku pun tanggalkanlah baju Rosyadah. Pampers aku tanggalkan bila letak Rosyadah atas penimbang. Elok jer aku bukak pampers, Rosyadah terus kencing dgn bnyk dlm mesin penimbang tu. Hahahaha, kelam kabut kejap aku & imee. Tak sangka lak Rosyadah boley kencing pada masa² mcm tu hehehe..

Kesian Rosyadah…ptg tu dia demam. Maybe sbb suntikan yg diberikan pagi tadi. Satu malam Rosyadah meragam. Kesian tapi itu utk kebaikan dia jugak….

Appointment yg akan dtg adalah pada tarikh 3 November 2010. Nak kene apply cuti awal². Klau apply last minute, susah nak approve.

This slideshow requires JavaScript.

5 Responses

  1. Bila tgk jer surat beranak, mesti senyum sorang². Tak sangka dah ada mini version of me hehe

  2. 1 soalan cepumas untuk korang.

    Apa perasaan bila tengok surat beranak: Nur Rosyadah Binti Rosmadi.

    Speechless kan?

    Oohh sampai sekarang boleh meremang bulu roma tengok surat beranak Myiesha. Macam betul ke ni? Betul ke ni?😀

  3. Syadah skang da berat..tak cm maser lahir sblm nie..makin tembam hehe syg anak ibu..

  4. Comelnya!!

    Rasa macam nak picit2 pipi lembut dia tu!😀

  5. berubah2 muka rosya😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: