Selamat Pengantin Baru Hisyam :D

Sabtu lepas seorang lagi sahabat aku semasa sekolah menengah dulu menamatkan zaman bujang. Isteri dia nie orang sabah. Mmg aku tak kenal. yang aku tau, mrk nie kenal semasa berkursus dulu.

Aku ingat lagi yg syam nie penah ckp dia nak carik org yang dekat² jer hehehe. Tapi dah jodoh kan, jauh mana pun mesti bertemu jugak😉

Aku cuma nak ucapkan Selamat Pengantin Baru & semoga berbahagia sehingga ke akhir hayat..amin~~

This slideshow requires JavaScript.

p/s: nie merupakan kali pertama aku jadi official photographer utk wedding. Klau nak ikutkan, mmg aku tak wat job utk wedding. Tapi disebabkan syam nie berharap sgt aku amik gambo dia, aku accept job nie. Taktau la mcmana hasil gambo. Takut orang tak suka jer. Risau beb. Yerla, org bayar aku utk amik gambo nie. Takut tak lawa jer…😦

2 Responses

  1. cun….gambar kawen tu..lama2 nnti pro la tu…congratz dah ada baby

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: