modification yg bermain dalam kepala otak aku skrg :P

Geram rasa hati bila tgk tank motor aku dah calar balar😦 Taktau lar makhluk mana yg buat smpi ada cat yg terkopek huhu.

Belum 2 bulan lagi aku pakai moto tu, dah calar balar.

Aku pun cariklar kat google mcmana cara nak kurangkan calar atau klau² ada tank cover yg dijual. Takla nampak buruk sgt.

Tiba² aku terserempak ngan website nie:

Taj Motorshop


Bnyk rupa² aksesori yg dijual. Bagi sapa² yg berminat nak pasang full fairing utk FZ, boley jer tempah fairing kat website tadi. Harga aku rasa ada disebut dlm forum.

Aku bercadang nak convert motor aku dari ini:

kepada ini:

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: