Jalan² bersama Rosyadah & Afiq Aryan

Bersempena dgn tarikh 18 Dec, sabtu lepas aku & imee bawak Rosyadah keluar berjalan-jalan. Mmg aku & imee dah plan nak kuar jalan² hari nie. Kami ajak sekali ayien & bf dia dan juga Cumie & wife dia. Saja nak meriahkan suasana.

Tak bnyk tempat yg kami pergi. Cuma ke KLCC & Taman Tasik Titiwangsa.

Di KLCC kami sekadar jalan² window shopping dan kemudian lunch di Nandos. Selepas lunch, kami sambung window shopping semula😀

Kami keluar dari KLCC tepat pkl 5.30ptg dan terus menuju ke Taman Tasik Titiwangsa.

Tak lama kami di Titiwangsa sbb dah ptg sgt. Risau pulak Rosyadah & Afiq meragam duduk luar rumah waktu maghrib nanti. Tapi sempat la jugak aku snap gambar² sepanjang kami di sana.

Suka aku tgk Rosyadah waktu jalan² kat Titiwangsa. Tak meragam sedikit pun. Mulut dia mmg bising menjerit jerit kesukaan hehe. Sekejap jer Rosyadah duduk dalam stroller. Tak smpi 10 minit dlm stroller, Rosyadah dah start menjerit seolah olah mintak didukung. Mujur ada adik imee & bf dia yg rajin mendukung & melayan Rosyadah.

Insyaallah next week nak bawak lagi Rosyadah ke Titiwangsa. Cuma next time nak kuar awal skit. Bg dia merasa duk lama kat sana. Nanti sempatla bawak Rosyadah naik kuda jalan² kat sana😀

This slideshow requires JavaScript.

dalam banyak² gambar yg aku amik, aku suka 2 gambar nie😀

One Response

  1. ala abg..takde gambar kiter bertiga kan..huhu syg nyer..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: