Picture taken using canon EOS 1000D

Aku tgk dalam seacrh statistic utk blog aku, hampir setiap hari mesti akan ada search term untuk “Picture taken using canon camera” atau “sample picture from canon eos” atau “picture taken using canon 1000D

Sblm nie aku tak pernah pulak buat entry berkenaan contoh gambar yg diambil guna kamera aku. Tapi disebabkan ada search term nie dlm search statistic, aku rasa baik aku letak satu contoh.

Dpt gak  tambah traffic hahahahaha😀

2 Responses

  1. mekasih🙂

    Satu idea yg menarik tu. Skrg masa nie mmg ada amik gambar Rosyadah. Ada gak terfikir nak wat slideshow. Cuma blm ada kesempatan nak buat

  2. Cantik Ady! aku pun pakai kamera yg sama..tp gambar aku tangkap tak cantik. haha dah la takde seni…taknak blajar lak tu. heee. Suka tgk gambar2 ko. Terang benderang:=)

    p/s: Haritu aku ada jumpa youtube sorg ayah ni dia compilekan gmbr2 anak dia dari umur sehari smpai umur 10 tahun dlm masa 10 minit je slide shownya. Best giler…ko tgkpla gmbr Rosyada hari2…mesti best tgk perubahan tumbesaran dia esok2. :)))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: