Selamat Tinggal 2010

 

Beberapa minit saja lagi kita akan melangkah ke tahun baru 2011. Aku mmg saja post entry nie last minute. Biar post nie jadi post aku yg terakhir utk tahun 2010.

Terasa sekejap jer masa berlalu. Pejam celik, sedar tak sedar dah nak masuk 2011 pulak. Ini bermakna umur aku bertambah satu lagi angka. Makin “matang” rupanyer aku nie hahahaha.

Sehingga thn 2011 nie, dah 27 thn rupanyer aku hidup. Mcm² dah aku lalui sepanjang 27 tahun nie. Tapi tahun yg betul² menduga diri aku adalah 2010. Pada 2010 aku kehilangan seorang insan yg tersayang & pada 2010 juga aku mendapat insan  baru dalam hidup aku.

Bersyukur padaMu ya  ilahi yg aku dpt menempuh 2010 dgn penuh sabar..alhamdulillah🙂

.

Soalan lazim yg akan diterima adalah, apa azam tahun baru? Korang pun mesti penah kene tanyer soalan yg sama jugak kan😉

Hmm..klau aku…apa yer azam tahun baru aku? Ntahlar…tak penah lak aku letak azam utk sume tahun baru yg dah aku lalui hehe. Yg penting bagi aku, jalani hidup mcm biasa & perbaiki apa yg kurang.

.

Oklah, aku dah taktau nak taip apa dah skrg nie. Jadi kat sini aku nak ucapkan

**Selamat Tahun Baru 2011**

Semoga yg baik pada tahun 2010 dibawa bersama ke 2011. Dan yg buruk pada 2010, diperbaiki pada 2011. Sama² kita megucapkan selamat tinggal 2010 & selamat datang 2011😀

.

p/s: dah 6 tahun aku tak sambut new year kat luar. Malas nak bersesak ngan org ramai pastu nak menghadap jalan yg sesak tak ingat punyer. Baik duduk rumah, lepas tu esoknyer baru lar keluar jalan²😀 . Rasa nak bawak Rosyadah jalan² jer, tapi kemana yer?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: