Start your new year with food poisoning

Selamat tahun baru😀 !!!!!!

Wow, ini merupakan post pertama aku bagi 2011. Setelah 6 hari di tahun baru, hari nie baru aku larat nak post something. Gatal jer rasa tangan bila tak update blog hehehe.

Mcmana sambutan tahun baru korang? Mesti best kan. Pegi berjalan jalan ngan bf/gf/famili, pakai baju baru ke tmpt keje, bawak anak masuk ke sekolah, dll. Apa²pun, hari-hari dilalui dgn penuh ceria.

Mcm yg korang nampak kat tajuk atas tu, mcm tu lah cara aku sambut new year hahahaha. Dugaan pertama aku di tahun baru 2011😛

Oklah, aku tak brp larat sbnrnyer nie. Letih sgt rasa. Chiow!!

One Response

  1. ala..la..cian abg cyg nie..jgn luper makan ubat yea..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: