Rosyadah ku yg comel:D

Lama rasanya aku tak update blog. Klau ada update pun, sume cite lama. Kali nie pun cite lama gak hehe.

Dua bulan lepas imee & mak aku ada belikan baju utk Rosyadah. Imee belikan Rosyadah baju utk dipakai waktu malam. Mak aku pula belikan baju utk Rosyadah pakai waktu siang. Beli baju yg murah jer, tapi comel bila dipakai😀

Banyak mcmana pun baju Rosyadah, paling lama dia boley pakai adalah dlm 1-3 bulan. Lepas tu mesti tak muat dah.

Aku teringin nak beli satu baju utk Rosyadah pakai. Ada nampak yg aku berkenan di Jusco Wangsa Maju. Insyaallah ada rezeki lebih mmg aku belikan utk dia🙂

Baju yg dibeli oleh Imee

Baju yg dibeli oleh mak aku


One Response

  1. Suka baju baby kat FOS. Cantik gila & murah gila! Selalu beli baju Myiesha kat sana.

    Selalunya pergi FOS Wangsa Walk Mall. Hari tu pergi FOS Mid Valley lagi rambang mata.😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: