hahaha, serius ciplak

Aku pernah komen dalam satu post di lambangmisteri.blogspot.com. Komen berkenaan lambang misteri yg heboh diperkatakan dua tiga menjak yg lalu.

Tadi aku saja nak tgk brp bnyk komen yang dah ada dalam post tu. Atau ada komen yg reply kepada komen aku.

Tgh aku scroll satu persatu komen, aku ternampak komen yg agak sama ngan komen aku sebelum nie. Apa maksud aku agak sama?  Korang tgk jer la snapshot kat bawah nie:

Komen aku:

Komen yg agak sama😉

Nama & gambar aku saja ‘conteng‘. Sbb perkara nie perkara kecik jer. Cuma agak kelakar bila tgk ada org copy & paste ayat yg sama hahahaha.

.

p/s: agak² boley mintak royalti tak?😛


2 Responses

  1. da tau sape yg copy hehe..

  2. e’ee..malu nyer copy n paste komen org..tak kan org tue tak tau yg empunya badan leh access blog die..huhu mcm2 org ade la..huhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: