Quota aku dah penuh?

Sepanjang sebulan aku menganggur, keje rutin harian aku adalah meng-download movie.

Koleksi movie aku saja dah mencecah 1 Terabyte😀 – Tu yg dalam hardisk. Blm kira yg aku dah burn dlm DVD huhu.

Tadi aku nak donlot lagi movie. Elok jer aku masuk address dalam address bar, kuar msg nie:

Wow!! Dah penuh dah quota aku. Hahahahaha, mmg hardcore giler aku donlot movie. Aku perasan ada button utk “Purchase additional Quota“…terus terang aku cakap, tak perlulah aku beli utk tambah quota. Cukup² lar dulu…

.

.

Buat sementara waktu😛

.

.

Next month bila dah renew quota, aku donlot balik hehe.

p/s: Kenapalar sistem quota nie dibuat di Malaysia. Dahlar kene byr bulan² utk access internet. Quota pun kene byr. Bila ckp Malaysia punyer ISP antara yg terburuk & termahal, tau lak marah. Tapi itular hakikat…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: