Ulat Mulung

Ulat mulung atau ulat sagu sgt sinonim ngan orang sarawak. Tapi percayalah, bukan sume org sarawak makan ulat nie. Geli-geleman beb.

Aku tgk pun tak lalu, inikan nak makan. Aku mmg tak setuju 300% ngan sesetengah org yg mengatakan bahawa org sarawak sume makan ulat & bercawat. Org yg ckp mcm tu mmg plain stupid! Seriously & aku ulangi, org yg beranggapan mcm tu mmg sangat bodoh!

.

Haaa..cerita psl ulat mulung, kelmarin adik aku ada MMS satu video yg dia rakam di pasar sibu. Hahahahaha, aku terima video tu time tgh mkn tghari. Aku rasa mcm dalam rancangan fear factor lak😛

Korang tgklar sendiri😉

p/s: ada sapa² nak kirim ulat mulung dalam sekilo dua? Kalau ada, drop saja komen hahahaha.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: