2012 semakin menghampiri

Wow, lama sungguh aku tak jengah blog aku nie. Bukak jer dashboard, ada 300++ comments (dimana kebanyakkan adalah spam).

Lagi 4 hari, lembaran 2011 akan khatam & digantikan dgn lembaran baru 2012. Rasa cepat bebenor masa berlalu. Macam tak percaya pun ada.

Minggu lepas adalah ulangtahun ke-2 perkahwinan aku & iMee. 2 tahun sudah….alhamdulillah, kami tetap utuh setelah pelbagai dugaan & rintangan dilalui bersama. I love u sayang🙂

Rosyadah dari hari ke hari, semakin besar, bijak & comel🙂 anak sememangnya adalah satu anugerah yg berharga kurniaan Allah s.w.t

Aku taktau bila lagi aku akan jengah blog aku, so aku nak ucapkan selamat menyambut tahun baru in advance🙂

Selamat tahun baru kawan2 sume😀

3 Responses

  1. semoga kekal berbahgia…sweet pasangan…
    tambah lagi anak…okeyh heheh

    from lady D

  2. Dah 2 tahun! Happy Anniversary, Adi & Imee. Semoga cinta dan kasih sayang berkekalan hingga ke akhir hayat.😀

    Bila nak bagi Rosyadah adik? Kita dah on the way dah ni. Hihi.😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: