• :: My FaCeBook::

  • :: My Wife :) ::

    My WiFe
  • :: My BabY ::

    My BabY
  • ::My Flickr PhoTosTreaM::

Jalan² di Taman Tasik Titiwangsa

21 Januari 2012.

Minggu nie seluruh warga Malaysia akan bercuti selama 4 hari bagi menyambut Tahun Baru Cina 😀

Cuti panjang nie aku tak ke mana². Dlm perancangan, hanya sekadar begilir tidur di rumah mak & kemudian di rumah mertua aku.

Sabtu lepas aku sekeluarga bersama kawan aku pergi ke Taman Tasik Titiwangsa. Saja bawak Rosyadah berjalan-jalan di sana. Sambil² tu, boleh jugak Rosyadah naik kereta remote control dia tu 🙂

Kawan aku pun nak ikut sbb nak bawak wife dia yg sudah 8 bulan pregnant berjalan-jalan. Insyaallah, hujung bulan febuari 2012, wife dia akan deliver 🙂 Rosyadah akan dpt kawan la tak lama lagi hehe.

Tak perlu aku menaip bnyk sgt kat sini. Tgk jer lah gambo² yg diambil semasa di sana 😀

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: