sudah potong :)

Tajuk lain mcm jer kan😛

“Sudah potong” di atas bukanlah nak promote P1 atau bertanya sudah potong ke belum hehe

Sblm nie aku pernah buat satu post psl kebaikkan & keburukkan mengunakan kredit kad <<sini>>

Aku juga ada perancangan untuk membatalkan kredit kad yg digunapakai selama nie.

Alhamdulillah, walaupun lari dari target. (Target asal 4-5 bulan saja nak settle sume hutang & terminate kredit kad). Selepas setahun, aku dpt langsaikan sume hutang kredit kad🙂

Buat kengkawan yang ada plan nak pakai kredit kad, aku nasihatkan JANGANlah apply kredit kad jikalau takde keperluan. Walaupun ada kebaikkan, tapi masih terlalu banyak keburukan yang aku nampak sepanjang aku ada kredit kad.

p/s: Next target: Nak settlekan personal loan & loan moto🙂

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: