::aBouT mE::

Name:

aDi

Location:

Ampang MelawatiKeramat PutrajayaKuala Lumpur, Malaysia

A bit ’bout me:

Haha, aku ada dpt email yg tanya kenapa aku tak tulis blog dlm BI. Hmm..agak menarik soalan tu…tapi ntahla, aku tak minat nak menulis dlm BI. Dlm BM lagi best pasal itulah bahasa kebangsaan aku😀 tapi insyaallah, klau aku rajin, aku buat la satu translation utk setiap post aku. Takpun, guna jer babel fish

Bg yang dah kenal aku, mesti tau yg aku nie giler tgk movie dan giler amik gambar:D sapa yg nak ajak kuar tgk movie boley jer..tapi kene banjer lar ahaks😀

Photoshop?? Huhu, tak pandai aku pakai menatang tu huhuhu :((

Gears:

Aksesori aku

– Canon EOS 1000D

– Canon 18-55mm lense kit

– Canon USM 90-300mm f4.5/f5.6 zoom lense

– Canon 50mm f1.8 lense

– Nissin D622 speedlite

Hangout:

Aku ada beberapa tmpt rutin utk satu² aktiviti-

KLCC, Galaxy, Mines → Tgk wayang

Taman Tasik Titiwangsa → Jogging

Ampang Point, Mines → Main Boling

2 Responses

  1. suka tgk movie gak ker? klau yer, mmg boley jadik geng hehe.

  2. hai..ni bleh bt geng ni,suka tgk movie..hehehe.tp xnak le banje

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: